Get Adobe Flash player

 

 

 

 

 

 

A Makói Óvoda „nemcsak” óvoda, hanem TEHETSÉGPONT is.

Mit is jelent ez? Miért is jó?

Óvodánk részt vesz a tehetséges gyermekek felkutatásában, tehetségígéretek kibontakoztatásában. A gyermekekben rejlő adottságok feltérképezése után, olyan lehetőségeket kínálunk fel számukra, amelyben kipróbálhatják magukat. Délutáni szabadidős tevékenység keretein belül részt vehetnek báb készítésében, zeneovi foglalkozáson, barkácsolhatnak is az arra kíváncsi gyerekek. Minden foglalkozás az óvodán belül szerveződik!

Gyermektánc oktatást 19 éve végzünk az óvodában. Fontosnak tartjuk a néphagyomány és a népi kultúra átörökítését az óvodások számára. A Kassai Utcai Tagintézmény Fürkész Csapata ebben az évben a környezettudatos magatartást, igyekszik elsajátíttatni az érdeklődő gyerekekkel. A szervezett foglalkozásokon az 5-7éves korosztály vesz részt.

A szervezett foglalkozásokat óvodapedagógusaink vezetik, hozzáértően, az óvodás korosztálynak megfelelő módszerekkel. A csoportban dolgozó óvónők jól ismerik a gyermekeket! Már óvodáskorban felismerhető, az a képesség, amiben kiemelkedő a kisgyermek. Hozzáértő, szakszerű támogatással, a gyermekek képességeit pozitív irányba fejlesztjük ezeken, a foglalkozásokon.

Válasszák gyermekük számára a legjobbat, válasszák azt a tevékenységet, amit szívesen és örömmel végez gyermekük!

 

Bába Andrásné

intézményvezető