Get Adobe Flash player

Hold u. óvodaház bemutatkozója

 „ Célozd meg a Holdat, ha nem sikerül, legfeljebb a csillagok közt landolsz!”

 Óvodánk a Kálvin Téri Óvodaház részeként működő, önálló épület, melyben három gyermekcsoport kapott helyet.

A csoportokba összesen 70 kisgyerek jár, velük 5 óvodapedagógus, 1 pedagógiai asszisztens és 3 nevelőmunkát segítő munkatárs foglalkozik.

Ez a gyermeklétszám ideális a családias hangulatú, szülők- gyermekek- pedagógusok jó együttműködését megvalósító légkör megteremtéséhez. Ez óvodánk fő erőssége, melyre nevelőmunkánkat építjük.

Szakmai feladatainkat a Makói Óvoda Pedagógiai Programja alapján végezzük. A program lehetővé teszi a 3-7 éves korosztály optimális képességfejlesztését, a játékos, de tudatos fejlesztőmunka megvalósítását. A megvalósítás minőségét garantálja a pedagógusok személyisége, szakértelme és többéves tapasztalata.

Nagy hangsúlyt fektetünk a tehetséggondozásra, mely a nagycsoportos korosztály számára kínál választási lehetőséget (néptánc, angol-ovi, barkácsolás- néphagyományőrzés, úszás).

Hagyományos programjaink a családdal való szoros együttműködést segítik elő. A Családi Napokon, Óvodabálon, ünnepi vásárokon és rendezvényeken a szülők gyerekeikkel és a nagyszülőkkel együtt szívesen vesznek részt, támogatják elképzeléseinket, melyet ezúttal is köszönünk.

A jó hangulat, vidámság az ott készült fotókon is látható, melyeket megtekinthetnek galériánkon.

Ha ön és gyermeke szeretnének egy otthonos, családias óvoda dinamikus és befogadó közösségének tagjai lenni, szeretettel látjuk és várjuk!!