Get Adobe Flash player

Az óvodai beiratkozáshoz mindkét szülő jelenléte szükséges. Amennyiben nem tud mindkét szülő jelen lenni, akkor ezt a másik szülő által kitöltött nyilatkozatot kérnénk hozza magával!

A Nyilatkozat Innen letölthető:

  

 

 

 

Képtalálat a következőre: „ovi”

 Óvodai beiratkozásról hirdetmény

 

A Pöttöm Palota foglalkozásunkra ismét többen eljöttek, ahol megismerkedhettek a Kassai utcai óvodánkkal, lehetőségük nyílt a leendő ovisoknak egy kis játékra, kézműveskedésre, a szüleiknek pedig egy kötetlen beszélgetésre az óvónénikkel!

Köszönjük, hogy eljöttek hozzánk játszani! :) Várunk mindenkit szeretettel a következő foglalkozásra is!

Az eseményről készült fényképek megtekinthetőek a Képgalériánkban!

 

Pályázati eredmény

 

A Makói Óvoda Kálvin téri Tagintézménye 545.000.- ft vissza nem térítendő támogatást nyert „A hazai és határon túli óvodai tehetségkibontakoztató programok támogatása” „NTP-OTKP-17” című pályázaton.

Lehetőségünk nyílt ezzel logikus gondolkodást fejlesztő játékok vásárlására közel 400.000 ft. értékben.

Tehetséggondozó foglalkozásaink keretén belül az idei tanévben „Észbontogató” címmel a logikus gondolkodás terén kiemelkedő gyerekeket két tehetségműhely szervezésével tudjuk fejleszteni a Kálvin téri és a Hold utcai épületünkben. Nevelőtestületünk aktív szakvizsgázott pedagógusai elkötelezettek az esélyegyenlőség megteremtésére a tehetségfejlesztés, a felzárkóztatás területén egyaránt.

Az eszközök beszerzése megtörtént. A gyerekek nagy örömmel fogadták a logikai képességeket fejlesztő játékokat.

 

 

 

 

Kupakokkal támogattuk Ricsikét

2017. szeptemberében felmerült bennünk az a gondolat, hogy a környezetvédelmet kihangsúlyozva, jótékonysággal egybekötve műanyag kupakgyűjtésbe kezdjünk. A családi nap alkalmával elindítottuk a kupakgyűjtést a súlyosan beteg Ricsinek. A Kismatróz és a Napsugár csoportok fő közreműködésével gyarapodtak a kupakok. A tavalyi év végén a Kálvin téren átadtuk az összegyűjtött kupakokat a kisgyermek édesanyjának, hogy segítséget nyújtsunk Ricsi gyógykezeléséhez.

Tavasszal a kupakgyűjtést újra indítjuk.

Gaudi Mártonné

intézményvezető helyettes