Get Adobe Flash player

Megújult a Makói óvoda Kassai utcai tagintézménye

 

A nyár folyamán nagy munkálatok folytatódtak a Kassai utcai tagintézményünkben.

Makó Város Önkormányzata a sikeres pályázatnak köszönhetően 5 millió Ft-ot költött az épületünk felújítására.  Amit ezúton is szeretnénk megköszönni!

Akik jártak már az óvodánkban, azok láthatták, hogy az udvarunk betonozott területe nagyon balesetveszélyes volt, és az ablakaink is nagyon rossz állapotúak voltak.

 

A szorgos kezű munkásoknak köszönhetően először felverték a rossz betonzatot, eltűnt végre a nagy emésztő az udvarról. Napról napra láthattuk,hogyan rajzolódik ki az udvarunk arculata. A szürke térkőbe került egy színes minta is, mely virágokat ábrázol. A Szülők, Gyermekek és mi,  dolgozók is nagy örömmel fogadtuk, és vettük birtokunkba  a szép, balesetmentes udvart.

Benn az épületben is történtek változások, hiszen az utcafront és az udvarra néző csoportszoba új ablakokat, szúnyoghálókat és külső, belső párkányokat kapott. Köszönjük a Hovefa munkatársainak a kedvességét és a precíz munkát.

Az Önkormányzat segített a javításokban ( vakolás, festés). Köszönjük!

Az udvarosunk az udvaron lefestette a falat, hogy minél szebb látvány fogadhasson mindenkit.

Az óvodánk dolgozóinak összefogásával, munkájával sikerült a gyermekek fogadására szépen kitakarítanunk az épületet. Mindenki munkáját nagyon köszönöm!

Szeptember elején megérkeztek a futóbiciklik is, melyeket a képviselői alapból vásároltuk. (120 000 Ft ). A gyerekek örömmel birtokba is vették azokat. Köszönjük a felajánlásokat!

 

Aki még nem járt nálunk, szívesen fogadjuk, nézze meg milyen szép lett a mi kis óvodánk!

 

Barta Anita

tagintézmény vezető