Get Adobe Flash player

Pedagógusnap

Minden év június első hetében kerül megrendezésre városunkban a pedagógus napi ünnepség. Makó Város Önkormányzata és Makó Város Fejlődéséért Közalapítvány jóvoltából intézményünkben 5 óvodapedagógus részesült kitüntetésben a Hagymaházban megrendezésre kerülő ünnepségen. Ebből az alkalomból (képünkön balról jobbra) Demkóné Simon Katalin, Urbancsok Erika, Szabó Margit, Jani Edit és Puszta Krisztina óvodapedagógusok vehették át az oklevelet kimagasló teljesítményük elismeréseként.

Nagy büszkeség számunkra, hogy a Makói Óvodában ezen a napon a Nevelő-oktató munkát segítők közül dajka nénik és pedagógiai asszisztensek is részesültek elismerésben. A díj 2017-ben került megalapításra és első alkalommal került odaítélésre az intézmény jóvoltából. Azok a dajka nénik, pedagógiai asszisztensek kaphatják meg akik, tartósan magas színvonalon végzik munkájukat. A rábízott gyermekekkel való bánásmódra az elhivatottság, empatikusság, a tenni akarás jellemző.

A díjazottak (képünkön balról jobbra): Bencze Istvánné, Nagyné Fülöp Mária, Feketéné Joó Andrea, Berta Andrea, Csongrádi Jánosné, Gyarmatiné Szabó Tünde.

 

Szeretettel gratulálunk minden kollégánknak!

Szívből köszönjük a Makói Általános Iskola és Művészeti Iskola műsorát!